apr

4

i sennepsflødesauce og rødbedeolie

RIMMET TORSK

med sennepssauce, blomkålspuré, beder og røget gris.

SKINDSTEGT TORSK

apr

4

med avokado og vinaigrette

KONGEKRABBE

på rødebedevaffel med creme fraiche og skalotteløg

CAVIAR BLINIS

med hjemmerørt chilimayo Starter

HVIDLØGSGRATINERET KONGEKRABBE

med ponzu sauce og cashewnødder forret

HVIDLØGSGRATINERET HUMMER

apr

4

med grøn salsa og rødbedespirer Starter

ØSTERS

med ponzu sauce og cashewnødder forret

LYNFRITERET KNIVMUSLING

apr

4

med hjemmerørt rævesauce og smørstegt landbrød

GRAVAD LAKS

med peberrodscreme og rugbrødsknas

RØDBEDEGRAVAD HELLEFISK

panko paneret med hjemmelavet remoulade

RØDSPÆTTEFILET

apr

4

med dild og lime

KRYDDERSNAPS

apr

4

klassisk tilbehør med et lille twist

RØGET ÅL

med jordskokker, ørredrogn og friske urter

VARM RØGET LAKS

Torsk med smørpocherede porrer, hasselnødder, ørredrogn og muslingesauce.

MODERNE NYTÅRSTORSK

Kogt torsk med lune syltede rødbeder, kapers, kogte æg, hakket persille, fintrevet peberrod og sennepsssovs

KLASSISK NYTÅRSTORSK

apr

3

i nyt look

REJECOCKTAIL

apr

3

Det ypperste inden for fisk og skaldyr er nok et stort fad fuld af frisk skaldyr – hvor der er rigeligt, og hvor alle favoritterne fra havets sto- re skattekammer er at finde.

SKALDYRSFAD